Ziua Internațională a Familiei. Baia Mare, un loc ideal pentru toată familia

Anual, pe 15 mai marcăm Ziua Internațională a Familiei.

Luna mai vine cu un adevărat cadou: căldură! Cred că nu sunt singura care se lasă vrăjită de razele soarelui. Și dacă rezonezi cu mine, atunci probabil că și tu abia aștepți noi plimbări și expediții în natură. Ce are Baia Mare special? Natura e chiar în oraș și ajungi rapid oricum te-ai deplasa, cu mașina sau pe jos. Un loc în care să lași deoparte toate responsabilitățile de la servici sau de la facultate și anxietatea generată de aceste vremuri pandemice.


Așa că, dacă ai deja în plan să iei o pauză și să petreci o zi frumoasă de aprilie, poți alege #OrașulVerde, Baia Mare. Adică un oraș care generează sănătate prin locurile cu vibrație pozitivă.

#BaiaMare este un loc ideal pentru toată #familia, mai ales pentru că cei mici au la dispoziție un spațiu suficient de mare în aer liber, unde se pot juca în voie. Cu bucate gustoase și multă liniște, orașul nostru este locul potrivit pentru tihnă și experiențe de neuitat, pentru fiecare membru al familiei și pentru fiecare moment din an.42 afișare0 comentariu