top of page

Vocația de brand a Maramureșului! Bloggerul Oana Zidaru ne-a vizitat în acest weekend!Nu mai e o noutate că Social Media influențează decizia de cumpărare a utilizatorilor din toată lumea. În ultimii ani, însă, utilizatorii se orientează din ce în ce mai mult către recomandările influencerilor.

Bucuria cea mare vine atunci când Maramureșul este promovat de către influenceri. În acest weekend, Maramureșul a dovedit ca poate fi o destinație și în pandemie, Oana Zidaru recomandându-l ca și o experiență foarte plăcută.

Să va explic de unde vine bucuria mea! Influencer-ul este persoana a cărei prezență în mediul online are un impact semnificativ asupra unei anumite nișe de public și influențează alegerile comunității care-l urmărește, prin conținutul pe care îl creează și postează în Social Media.


De obicei, influența acestui ”evanghelist” nu este limitată la o singură rețea socială: el poate fi blogger, vlogger, Instagrammer.

Long story short, în locul comunicării directe cu potențialii clienți, colaborarea cu un influencer te ajută nu doar să ajungi mai rapid la publicul tău țintă, ci și să construiești o relație de încredere între public și brandul tau, tocmai prin recomandarea facută de influencer, care adaugă plus valoare mesajelor tale.Brandurile mari din toată lumea au inclusă în strategie colaborarea cu influenceri, prin urmare, poți oricând crea content, aborda dintr-o perspectivă amuzantă sau adauga plus valoare produselor tale, prin influenceri.


Așadar, în weekend, Maramureșul și-a dovedit încă o dată vocația de brand.

Alexandra Catrinel Ghițescu43 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page