top of page

Vă mai amintiți de consumul mare de drojdie din pandemie? Am făcut azi pizza de casă și am zâmbitDupă ce au luat magazinele cu asalt pentru a cumpăra făină și produse alimentare în contextul răspândirii pandemiei COVID 19, românii s-au apucat de gătit, iar comenzile de drojdie pentru consum casnic de pe piața româneasă au înregistrat cifre record.


Producătorul de drojdie Pakmaya a livrat către magazinele din toată țara 1 milion de pachete de drojdie (uscată și proaspată) în săptămâna 9-15 martie, iar pentru săptămâna 16-22 martie comenzile s-au dublat.


De la declanșarea stării de urgență în Italia și creșterea numărului de cazuri de coronavirus din România, cererea de drojdie s-a triplat. 😀


Glumele cu drojdia erau cele mai uzuale pe rețelele de socializare. Întrebarea este, acum mai facem pâine sau pizza acasă?

Am gătit azi pizza de casă și mi-am amintit zâmbind de începutul pandemiei. Mi-am dorit pizza cu carne tocată ca sos de bază și cum așa ceva nu găsesc în restaurante, mi-am amintit de vremurile de demult când făceam adesea pâine, plăcinte sau pizza pe care le împărțeam prietenilor, vecinilor, tuturor 🙂, așa că m-am apucat de treabă.


A ieșit la fel de gustoasă ca pe vremuri, semn că nu mi-am ieșit din mână.🤩


39 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page