top of page

Unde mai mergem atunci când avem dor de ducă? Facem planuri de weekend

Știm că e abia miercuri. Dar mai știm și că avem chef de ieșit din casă. Și facem planuri de weekend. 😀


Unde mai mergem atunci când avem dor de ducă? Undeva departe, ai spune, dar se întâmplă să uiți adesea de locurile aproape de casă, pe care odată ce le vizitezi, te duc cu gândul la bucurie.Restricțiile încep să se relaxeze, vremea se încălzește, ieșitul din casă devine normal. Nu are nici un rost să ne închidem triști în case, ci merită să profităm de timp liber și vremea bună. Și cum altcumva să facem acest lucru, dacă nu prin redescoperirea unor zone superbe din Baia Mare.


Natura se pricepe de minune să ne uimească prin creațiile ei, lucru de care ne putem convinge într-un mod foarte simplu.


Tind să cred că nu sunt singura care, uneori, se întâmplă să primească un telefon de la un prieten dornic să iasă în natură și care-i spune scurt: Hai în parc! Nici nu e nevoie de întrebări suplimentare, cum ar fi În ce parc?, fiindcă răspunsul e evident: Parcul Regina Maria. Atunci când ne propunem să mergem la o plimbare în oraș, este inevitabil să nu ajungem și în acest loc verde, atrași fiind de aleile lungi, răcoroase, de Câmpul Tineretului unde orice poză pentru Instagram iese perfect.Poate îți place sportul și ești pasionat de mișcare în adevăratul sens al cuvântului, acum este momentul pentru jogging. Dacă bicla te așteaptă după o iarnă lungă, mai bine ai lua-o cu tine. E timpul să plecați împreună către o nouă aventură, în care te vei bucura de liniștea naturii.


Un lucru este cert. Sezonul cald își intră încet și sigur în drepturi, fie că alegi să faci mișcare, fie alegi un picnic în natură.

Alexandra Catrinel Ghițescu


80 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page