top of page

Prințul Charles: să trăim cu speranța,cu credința în noi și în ceilalți și să așteptăm zile mai bune


Luni, prinţul Charles a ieşit din carantină, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.Mesajul său, după perioada de izolare, a fost transmis de către publicația The Guardian - ,,Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de oamenii care luptă zilnic împotriva răspândirii virusului".


Prinţul în vârstă de 71 de ani a petrecut şapte zile în izolare, în Scoţia, el având simptome moderate ale bolii ,,știm cu toții că este o experiență ciudată, frustrantă, atunci când prezența familiei nu mai este posibilă și structurile vieții sunt dintr-o dată eliminate".


Prinţul i-a lăudat pe angajaţii din sistemul de sănătate publică, vorbind despre eroismul acestora ,,un moment fără precedent și plin de anxietate în viețile noastre, eu și soția mea ne gândim la cei care și-au pierdut viețile și pe cei dragi, pe cei care au îndurat boala, singurătatea și izolarea. Inimile noastre sunt alături de cei mai în vârstă din tara noastră."


Încheierea mesajului este una plină de încurajare ,,Niciunul nu poate spune când se va sfârși, dar sfârșitul va exista. Până atunci să încercăm să trăim cu speranța, cu credința în noi și în ceilalți și să așteptăm zile mai bune."


Alexandra GHIȚESCU

48 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page