top of page

NOI RESTRICȚII în Baia Mare Restaurantele se închid în interior din 8 februarieDupă ce județul a început să crească la nivel de cazuri de coronavirus în ultima perioadă, autoritățile au stabilit noi restricții. Rata de infectare la nivel de județ este aproape de 3 în acest moment.


Foto: Marius Ionuțaș


De la începutul săptămânii viitoare se interzice activitatea cu publicul a restaurantelor, barurilor și cafenelelor în interiorul clădirilor, în unitățile administrativ-teritoriale unde rata de incidență este mai mare de 3 cazuri la 1000 de locuitori. Acești operatori economici pot prepara hrana și comercializa produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, în sistem take-away și catering.


Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, a declarat că măsurile care s-au luat vor intra în vigoare începând cu data de 8 februarie 2021, astfel că restaurantele se vor închide în interior în Baia Mare, de luni, 8 februarie.384 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page