top of page

Municipiul Baia Mare angajează zilieri și e pe bune!Municipiul Baia Mare, prin Serviciul Public Ambient Urban angajează zilieri pentru activitatea de întreținere zone verzi (cosit) începând de vineri, 17 iulie 2020.


Conform Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, condițiile de angajare vor fi stabilite în baza unui contract de muncă cu plata săptămânală.


Programul de muncă va fi de 8 ore / 90 de lei pe zi.


Informații suplimentare se pot obține la sediul Serviciul Public Ambient Urban, Baia Mare, str. Serelor, nr. 2, între orele 8.00 - 14.00 sau la telefon 0262-225773, 0725-133155


Realmente se fac angajări și nu se face discriminare. De asemenea dacă au fost doritoare femei, acestea au fost angajate pentru întreținere flori. Vă anunțăm în cunoștință de cauză, deoarece am dat informațiile unei familii de romi, care de altfel a fost doritoare și foarte bucuroasă să muncească. Datorită faptului că unii oameni nu dețin internet și probabil nici măcar o cartelă cu minute, avem o rugăminte către dvs: să fiți oameni deschiși și să anunțați în cazul în care cunoașteți persoane doritoare de a avea un astfel de loc de muncă.


Înainte de a-i judeca vă propunem să le oferiți o pâine, un sandwich sau o supă și o informație despre un posibil loc de muncă și o sursă de venit.Alexandra GHIȚESCU

25 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page