top of page

Maramureșenii se pot vaccina fără programare în weekend în parcarea Value Centre din Baia MareÎncepând din acest weekend va funcționa un centru de vaccinare tip drive-through amenajat în parcarea Value Centre din Baia Mare, astfel că maramureșenii se pot vaccina fără programare.


Maramureșenii se pot vaccina direct din mașină, doar cu actul de identitate. Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer-BioNTech.


Programul centrului de vaccinare va fi în zilele de sâmbătă și duminică, respectiv 15-16 mai, în intervalul orar 12:00-20:00.

Inițiativa are ca scop facilitarea vaccinării populației orașului pentru a se asigura imunizarea unui număr cât mai mare de persoane, astfel încât să putem reveni cât mai curând la o stare de normalitate atât din punct de vedere social, cât și economic. Vaccinarea este calea cea mai scurtă și cea mai sigură pentru a scăpa de această pandemie.


Nu mai stați pe gânduri! Haideți să profităm de această modalitate de vaccinare și să realizăm o imunizare în masă în orașul nostru. Haideți să revenim la normalitate cât mai curând. Depinde doar de noi!26 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page