top of page

Magia sărbătorilor de iarnă este despre recunoștință


<<Dumnezeu ţi-a dăruit astăzi 86.400 de secunde. Ai folosit măcar una dintre ele pentru a spune „mulţumesc”? >> William A. Ward


Sărbătorile de iarnă nu sunt despre mâncare sau cadouri, ci despre puterea recunoștinței.


Îţi mai aduci aminte de acea perioadă din copilărie în care credeai că viaţa este magică?

Ei bine, magia vieţii chiar este reală.


Conform Dicționarului explicativ al limbii române, magia în mod figurativ înseamnă puterea irezistibilă de atracție, de fascinare; farmec, încântare.


Despre ce magie este vorba? Despre magia recunoştinţei. Omul trebuie să se simtă recunoscător pentru tot ceea ce are, fiindcă lipsa de gratitudine poate înceta posibilitatea de a avea o stare de sănătate mai bună, o situaţie materială mai bună, un succes mai mare în carieră. Recunoştinţa este, prin urmare, cea care înlesneşte accesul către binele pe care ţi-l doreşti de la viaţă. Pentru a înţelege pe deplin ce înseamnă sa fii recunoscător, Rhonda Byrne propune în cartea ei Magia, 28 de tehnici magice, fiecare tehnică fiind însoţită de explicaţii şi sugestii. La finalul celor 28 de zile, viaţa ta se va transforma ca prin...magie. Este o carte pe care eu o recitesc de mai multe ori pe an.

Cuvântul "mulţumesc" are o valoare deosebită iar atunci când este înţeles produce miracole.


Lucrarea este structurată în învăţături zilnice, planificate în 28 de zile, fiecare dintre acestea având o temă unică. Temele tratează importanţa gratitudinii în fiecare aspect din viaţa omului.


Magia recunoştinţei este ingredientul principal al oricărui succes şi al fiecărei realizări. Gratitudinea exersată zilnic îţi poate schimba viaţa în moduri la care nu te-ai fi aşteptat vreodată.


Fiecare zi din viaţa ta este o binecuvântare, dar şi o ocazie de a învăţa lucruri noi.


Johannes A. Gaertner spunea că numai atunci când vei face din recunoştinţă un mod de viaţă vei ajunge în Rai. Cât de profund sună!


Secretul pentru a simţi efectele recunoştinţei este să o practici intens. Cu cât o vei exersa mai mult, cu atât o vei înţelege mai bine.

Şi cu cât o vei înţelege mai bine cu atât mai puternică şi benefică va deveni pentru tine.


Iar asta îţi va schimba viaţa pentru totdeauna!🌟
Magia sărbătorilor de iarnă în Baia Mare , Foto: Mihai AvramSă fim recunoscători pentru magia adică feeria sărbătorilor de iarnă din acest an. ❤️


Alexandra Catrinel Ghițescu

16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page