top of page

Mândrie maramureșeană, un eveniment cu vibrații pozitive

Evenimentele culturale sunt definitorii pentru un oraș dinamic și cu spirit tânăr, așa cum este Baia Mare. În perioada de dinaintea pandemiei urmăream cu sufletul la gură ce mai fac artiștii băimăreni, participam la diferite expoziții, însă pandemia a produs numeroase schimbări, iar acum privim cu nostalgie la zilele în care ne petreceam timpul astfel. Rămânem, însă, optimiști și privim partea bună a lucrurilor: avem la îndemână acces nelimitat la evenimente culturale virtuale, fie că vorbim despre teatru, dezbateri, ateliere online de pictură.


Anul 2020 a fost marcat de evenimente care au demonstrat cât de vulnerabilă devine o comunitate fără activități culturale și cât de necesară este găsirea unor soluții care să permită funcționarea organizațiilor din acest sector.Unul dintre evenimentele cele mai reușite ale anului 2020, în plină pandemie, a fost evenimentul Mândrie maramureșeană organizat de către Anne Mărie Hordău și echipa.Am primit azi primul mărțișor de la echipa Mândrie maramureșeană, așa că am zis să ne amintim cu toții de un eveniment cu vibrații pozitive, un eveniment finanțat doar din sponsorizări.😀


Cu siguranță, îl așteptăm pe următorul și produsele concepute special pentru acest eveniment, deoarece iubim ❤️ oamenii care se implică în comunitate și spiritul de bucurie pe care aceștia îl aduc. Iată că Baia Mare este orașul oamenilor și orașul care trăiește.


85 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page