top of page

Mâncarea înseamnă bucurie, iar în Maramureș înseamnă suflet și artă!

Mâncarea reprezintă un stil de viață, este parte esențială a culturii și a momentelor care ne unesc, mâncarea înseamnă bucurie, iar în Maramureș înseamnă suflet și artă!
Healthy eating goes beyond the nutrients. 🌱

Un mod de trai rustic compensat adesea de cântece după suflet. Nu-i prilej mai mare de bucurie decât să împărțim cu voi mâncarea noastră cu gust autentic moroșenesc și o muzică care să vă ungă la suflet!
Simplu și gustos: zamă de picioci cu afumătură, salată de ceapă roșie și desigur horincă!
În gustu’ bun de acasă ne stă toată puterea și îndrăzneala. Autentic, cu gust românesc, hai să cunoști un Maramureș cu o atmosferă prielnică discuțiilor și exteriorizării, unde totul se întâmplă domol, firesc, spontan.Papanași cu brânză fierți și pesmetDragilor, să nu credeți că Maramureșu-i croit numa’ cu sarmale zdravene, iar noi nu vedem solz de pește pe aici. 🐟 Avem păstrăv pe gustu’ oaspetelui nostru. Doar bunătăți avem în Maramureș!Păstrăv la cuptor cu legume


Pizza cu ton


📍 Salată cu baby spanac, roșii, castraveți, ceapă roșie, măsline, brânză feta, ciuperci brune și bacon trase la tigaie, dressing italian din ulei de măsline, miere, lămâie, oregano și busuioc.


Tort cu mere


Mămăligă cu brânză și supă de salată cu slăninuță
Pizza maramureșeană
Orez cu lapte - desertul copilărieiSupă de fasole și iahnie de fasolePapanași cu brânzăPrăjitură cu mere

Maramureș Cotidian, unul din artizanii poveştilor gastronomice.🤩 Un spirit curios, mereu deschis, atent la cele mai mici detalii, vă împărtășește tainele fascinante ale gastronomiei, poveştile ce pot fi spuse cu arome si savori!


Maramureșul te așteaptă cu drag și inimă deschisă!


Alexandra Catrinel Ghițescu66 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page