top of page

Introdu magia in viata ta


Iti mai duci aminte de perioada in care erai copil si in care tot ce vedeai te umplea de fascinatie si uimire? Viata ti se parea magica si incantatoare, chiar si cele mai marunte lucruri te umpleau de entuziasm.


Recunostinta opereaza la unison cu o lege universala ce guverneaza intreaga viata. Aceasta este legea atractiei.


”Celui care are recunostinta i se va mai da, si va trai in abundenta. Celui care nu isi exprima recunostinta i se va lua chiar si ce are."


Ai auzit probabil spunandu-se ca este bine sa iti enumeri binecuvantarile din viata ta, si ori de cate ori te gandesti la lucrurile pentru care te simti recunoscator exact asta faci.


"Cand te trezesti dimineata, multumeste pentru lumina zorilor, pentru viata ta si pentru vitalitatea de care te bucuri. Ofera multumiri pentru hrana pe care o consumi si pentru bucuria de a trai pe acest pamant. Daca nu gasesti nici un motiv de recunostinta, vina iti apartine tie, nu Universului." Tecumseh (1768 -1813)Incepe sa enumeri binecuvantarile din viata ta de indata ce te trezesti. Fa acest lucru in scris, incepe cu o lista de zece lucruri bune din viata ta care te fac sa te simti binecuvantat si pentru care te simti recunoscator.

Dacă ai ce să mănânci înseamnă că trebuie să ai recunoștință


Iti poti exprima recunostinta pentru cele cinci simturi fizice: pentru ochii care vad, pentru urechile care aud, pentru gura care poate gusta, pentru nasul care miroase si pentru pielea care iti permite sa simti prin atingere. Iti poti exprima recunostinta pentru picioarele care iti permit sa mergi, pentru mainile care iti permit sa faci atat de multe lucruri, pentru vocea care iti permite sa te exprimi si sa comunici cu ceilalti.


Cu siguranta, starea ta de spirit se va schimba, cu cat te simti mai recunoscator cu atat mai fericit vei fi si cu atat mai rapid se va schimba viata ta in bine.

Inainte de culcare gandeste-te la tot ce ti s-a intamplat peste zi si alege cel mai bun lucru pentru care te simti recunoscator.


Cu siguranta, recunostinta este o forta magnetica ce atrage in viata ta noi motive de recunostinta.Alexandra Catrinel Ghitescu


38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page