top of page

Inspirație de curaj și bine. Înconjoară-te de oamenii care te inspiră!De cate ori nu auzim ,,Esti cine iti sunt prietenii”. Am auzit-o de la parinti, la scoala, in momentul in care grupurile incep sa se formeze. Acum ca si adulti se aplica aceleasi principii.


Intotdeauna mi-am dorit sa fiu înconjurată de oameni de la care am avut de invatat."Calitatea vietii unei persoane este o reflexie directa a asteptarilor grupului din care face parte." spune Tony Robbins


ESTI ATENT LA OAMENII DE CARE TE INCONJORI?
Clar, asta nu inseamna doar sa fie multimilionari. Daca te uiti la cei din jurul tau poate sunt oameni la care le admiri modul de a vorbi, realizarile lor, modul in care rezolva problemele sau abordarea lor generala despre viata.


AU CALITATI PE CARE SI TU LE DORESTI?


Cateodata intalnim oameni care ne dau pe spate. Cunosti pe cineva cu atat de multa carisma si pozitivitate incat esti intrigat de natura lui si iti doresti compania sa? Sau poate poseda o colectie de obiceiuri pozitive si disciplina pe care le-ai dori si tu? Orice calitati iti doresti, inconjoara-te de oameni care poseda acele calitati.


UITA-TE LA GRUPUL ALATURI DE CARE ITI PETRECI MAJORITATEA TIMPULUI


Daca te uiti atent la oamenii cu care iti petreci timpul, atunci reflecteaza putin la ceea ce esti, vei vedea ca media fiecaruia dintre ei este ca si cum ai avea o mica parte din fiecare. Iti doresti si tu acele parti? Daca nu, ar fi timpul sa iti reeevaluezi deciziile.


Așadar ,,esti media celor 5 oameni cu care iti petreci majoritatea timpului". Jim Rohn


Alexandra GHIȚESCU

21 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page