top of page

Inspirație de curaj și bine

Actualizată în: 8 mai 2021


Nu cred că există cineva care să aibă o viață total lipsită de provocări, obstacole și dificultăți.


A crede că o situație negativă este temporară și că pentru orice există o soluție, îți dă avântul de a face ceva în acea privință.


Maramureș cu gust de libertate și curaj, foto: Gabriel Motica

Este nevoie de putere mintală și de energie pentru a gândi pozitiv și creativ și pentru a privi lucrurile într-un mod creativ și pozitiv. A deveni negativist este calea ușoară, pe care o atrag leneșii. Utilizați-vă puterea creierului pentru a vă concentra asupra gândirii pozitive și gândirii soluțiilor necesare.


Să presupunem că aveți de înfruntat o mare provocare. Vă pot spune din capul locului că nu sunteți singuri, ci există foarte mulți oameni în această situație. Ceea ce vă va separa de mulțimea de nemulțumiți va fi modul în care veți alege să vă priviți situația.


Curajul înseamnă să nu renunți niciodată. Este mult mai ușor să renunți atunci când apar greutățile decât să continui. A fi făcut knockout este una, a rămâne la pământ fără a încerca să te ridici este cu totul altceva. Unii oameni, extrem de obișnuiți, au realizat lucruri remarcabile pur și simplu perseverând și nerenunțând niciodată.


Hemingway a scris, cândva, expresia de acum bine cunoscută: ,,Curajul înseamnă să dai dovadă de flexibilitate atunci când ești presat". Așadar curajul nu înseamnă absența fricii, ci cucerirea acesteia.


Alexandra GHIȚESCU

95 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page