top of page

Hai la masă! O cină gustoasă și sănătoasă cu un element bogat in aminoacizi - tahini

Existența unei bucătării internaționale atât de vaste întotdeauna ne-a oferit prilejul de a gusta, la propriu, o bucățică din cultura unui popor.


Cu un conținut remarcabil de antioxidanți, grăsimi sănătoase și aminoacizi, pasta de susan (tahini) are o întrebuințare atât de variată în bucătărie și beneficii pentru sănătate și frumusețe deopotrivă încât ar putea fi cel mai ușor aliment pe care l-ai introdus vreodată în dieta ta… asta dacă nu ai făcut-o până acum.


Pe lângă că dă un gust deosebit mâncării este și foarte gustoasă.


Azi, la cină am ales să prepar o salată clasică care conține roșii, ardei, castraveți, ardei galben și roșu, ceapă verde și ceapă clasică, mozarella și salată verde.


Elementul deosebit pe care l-am folosit și care de altfel o face foarte gustoasă este pasta de tahini, pentru dressing. Așadar am folosit iaurt grecesc, o linguriță tahini, condiment curry și pastă de ardei iute pe care le-am amestecat.Alături am prăjit bucăți de pui, care în prealabil au fost condimentate cu condiment curry, sare, boia și piper.O cină sănătoasă și mega gustoasă. Ce zici, ți-am făcut poftă? 🙂 Iubesc această salată! ❤️ Poți mânca sănătos și să rămâi gurmand în același timp! 💪
142 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page