top of page

Hai la masă! De început de primăvară! Simplu și ușor! Păstrăv în făină de mălai și broccoliSunt un mare consumator de pește, iar primăvara îl consum foarte des, de câteva ori pe săptămână.


Păstrăvul este la loc de cinste între preferințele mele. Ușor, cu multe calități nutritive, benefic pentru un tonus excelent, în top alimente împotriva oboselii potrivit lui Dr. Oz. 😊Fie ca ești sau nu la dietă, peștele nu ar trebui să lipsească din meniul tău săptămânal. Bogat în Omega-3, vitamine și minerale, păstrăvul este alegerea ideală atunci când adopți un stil de viață sănătos. Are puține calorii și e delicios în orice combinație.


Pe lângă asta, consumul de păstrăv ajută la îmbunătățirea memoriei și asigură buna funcționare a sistemului cardiovascular.


Îl gătesc de cele mai multe ori cu mălai pentru că îmi place să fie crocant. Azi, am adăugat broccoli, 200 de grame de broccoli au doar 3 carbohidrați, prin urmare merge perfect.


Consumul de broccoli ajută la întărirea sistemului imunitar, echilibrarea procesului digestiv. De asemenea este bogat în beta-caroten, în vitamina C, zinc și seleniu.


L-am servit cu un sos de iaurt grecesc, cu usturoi, lâmâie și pătrunjel.


Sănătos, sățios, simplu și gustos! De primăvară! 💜

38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page