top of page

Hai la masă! Celebrează începutul primăverii cu o rață delicioasă în stil asiaticPrimăvara trebuie celebrată! 🧡 Am gătit azi această delicioasă rață în stil asiatic. A ieșit incredibil de gustoasă și de fragedă, cu o carne suculentă și o crustă rumenă și savuroasă.


Sunt mare iubitoare de piept de rață și-l gătesc destul de des. În cazul de față am marinat pentru 24 de ore pieptul de rață într-o marinadă compusă din sos de soia, oțet și zahăr în proporții egale. O nebunie de arome care s-au impregnat în carne.

Când am pus rața la cuptor am crestat pieptul, iar în interior am pus o portocală feliată. Carnea și-a schimbat culoarea de la sosul de soia.Am servit-o cu o salată, brocolli, iar alături am făcut un dressing de iaurt și ardei iute.O porție de carne de rață conține jumătate din doza zilnică recomandată de acid nicotic (vitamina B3), fier și seleniu.Aceasta este recomandată pentru întărirea sistemului imunitar, sistemului nervos și a celui digestiv. Asigură dezvoltarea organismului, de aceea nu trebuie sa lipsească din alimentație.


O combinație senzațională de arome, gusturi și texturi!☀️

40 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page