top of page

Dragoste și credință! ÎPS Teodosie - cel mai apropiat de credincioși în această perioadă.


Din tot clerul bisericesc, cel mai apropiat de credincioși în această perioadă grea este Înaltpreasfințitul Teodosie!

Slujește zilnic… și nu doar o dată pe zi! Slujește de două ori, uneori a slujit chiar și de trei ori într-o zi!

A mărturisit public că va fi alături de credincioși până la finalul pandemiei: ”Eu nu mă voi opri până când ține pandemia aceasta! Voi sluji Sfânta Liturghie în fiecare zi! Pentru că Sfânta Liturghie este cea mai puternică slujbă! (…) Și nu plec nicăieri! Să fiu cu dumneavoastră aici!

Iubiții mei credincioși și rugători împreuna cu mine, îmi puneti balsam pe suflet prin răbdarea, prin dragostea și prin jertfa rugăciunii!“Înaltpreasfințitul a fost foarte hulit. A fost acuzat și de faptul că are grămezi de bani de pe urma credincioșilor… de fapt, întreaga biserică este acuzată de așa ceva. Mulți, când aud de pomelnic, în loc să se gândească la ,,a te ruga pentru cineva”, ceea ce și reprezintă, de fapt… ei se gândesc la bani.

Nu văd ce ar mai fi de acuzat acum…. când un Ierarh se roagă și dimineața și noaptea cu biserica goală!

Să te rogi peste 6 ore neîncetat și să pomenești 12.000 de persoane, ale căror nume le-ai primit online din partea românilor din țară, dar și din alte părți ale lumii… nu-mi sună deloc a om care se roagă pentru bani, eu văd doar dragoste în această poveste! Dragoste și credință!


Un articol scris de Natalia LORENA

1.311 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page