top of page

Dosar penal și 2.500 lei amendă, pentru cei care ies în stradă să vadă artificiile de Anul Nou

Actualizată în: 31 dec. 2020

Băimărenii nu pot ieși din case după ora 23:00 decât dacă au un motiv întemeiat și dacă prezintă o declarație pe proprie răspundere. Iar acest lucru este valabil și pentru noaptea dintre ani.

“Cerul municipiului Baia Mare va fi luminat în noaptea dintre ani, de Revelion, de către artificiile care vor fi lansate din mai multe zone ale orașului. Zonele din care vom lansa artificii spre cer sunt: Parcul Mara, Centrul Vechi, Parcul de la Gară, RFN, strada Grănicerilor (Lidl), cartier Ferneziu (de pe terenul viran de lângă Școala Nicolae Bălcescu), cartier Firiza (lângă Școala Mihail Sadoveanu) și cartier Valea Borcutului (terenul de fotbal de pe str. Valea Borcutului)” comunică pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheș.


Foto: ASSOC


Marcel Vela a precizat că oamenii care ies din case pentru a vedea artificiile, după ora 23:00, vor primi amenzi de până la 2.500 de lei dar pot primi și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dacă sunt prinşi de poliţişti că organizează petreceri private.


Cei care locuiesc la casă şi au curte, pot sta afară chiar şi la miezul nopţii, atâta timp cât nu păşesc pe stradă.


Maramureș Cotidian

352 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page