top of page

Dăruind vei dobândi. Invitație la lectură.


În aceste vremuri, una dintre provocările crizei este folosirea timpului liber cu sens. Așadar vă invit la lectură de calitate.Cartea ,,Dăruind vei dobândi" scrisă de către Nicolae Steinhardt poate să fie în acest moment un corolar al credinței și un motor al acțiunii.


Este antidotul pentru grijile, tristețea și neliniștile sufletești care ne copleșesc în anumite momente ale vieții. Îți dă speranță și energie să-ți împlinești visurile.Toate răspunsurile se găsesc în Cartea cărților. Încrederea este nu numai încredere în forțele proprii, ci și în acea forță sădită în om de către divinitate.


Mănăstirea ,,Sfânta Ana", Rohia, Maramureș


,,În prezența valurilor vieții, a multiplelor furtuni, ispite, capcane, avalanșe, zgomote și furii, creștinul e dator să-L aleagă - oricât ar fi tumultul de mare, de năprasnic, de incontestabil - pe Hristos. (Furtuna este realitatea, dar Adevărul este Hristos). Să se încreadă în Cel nevăzut, să nu se supună cerințelor semețe și spaimelor negre făurite de o regie abilă dar în fapt superficială, aparentă, care-i în funcție de durată, adică val ca valul trece. " (Nicolae Steinhardt, Monahul de la Rohia)Alexandra GHIȚESCU

83 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page