top of page

Cine a zis că un cocktail bun se bea numai la ocazii? Trăiește frumos într-un oraș frumos, Baia Mare

𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐬 ❤️ 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐨𝐫𝐚𝐬̦ 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐬.

Ridică-ți vibrația în #OrașulFericit, Baia Mare.


Ții minte problema aceea care nu îți dă pace de câteva săptămâni? Și e frustrant deoarece știi că rezolvarea e una simplă, dar pur și simplu, nu îți vine în minte.

🙌 Ce poate fi mai frumos decât o escapadă în aer liber?Castel Transilvania, Baia Mare


Reduce grijile, gândirea negativă, îmbunătățește creativitatea, putem să găsim mai ușor rezolvarea la probleme și ne recăpătăm vitalitatea.


Așa că, ce spui de o plimbare cu iz de vară în #OrașulRomantic, Baia Mare? 💜


Castel Transilvania, Baia Mare

Cine a zis că un cocktail bun se bea numai la ocazii? Este cireașa de pe tort a unei seri de weekend în oraș sau a unei zile însorite la piscină!

Nu cred să existe persoană care să nu fi auzit sau să fi gustat măcar o dată un Gin tonic, un Aperol spritz sau un Mojito. Pornind însă de la cele mai simple rețete, un barman priceput în mixologie poate transforma un banal cocktail într-o adevărată artă.Silviu Roșu - Castel TransilvaniaDe la gramaje măsurate la milimetru, la combinații inedite de culori și arome, și până la folosirea diverselor reducții și infuzii, resursele sunt nelimitate. Și pe cât de exacte sunt rețetele unor cocktailuri ultra-cunoscute (precum Mahattan sau Bloody Mary), un adevărat specialist va ști întotdeauna cum să-și surprindă clienții.


Dar destulă teorie, hai să vedem cum stăm cu practica!

🙌 Călătoria pe meleagurile Țării Maramureșului se bazează înainte de orice, pe descoperirea poveștilor locurilor și ale oamenilor, care conturează fiecare experiență trăită și însuflețesc fiecare colț de natură vizitat. 😍

Iată un signature drink gândit și mixat de un barman tânar, cu experiență și multă, multă pasiune într-un loc cu un design curajos şi urban, foarte frumos amenajat, perfect pentru un prânz liniștit în timpul zilei sau pentru ca seara să devină una animată.Forest Gin cu lavandă realizat de Silviu Roșu, Castel Transilvania
Forest Gin cu lavandă și afine realizat de Silviu Roșu, Castel Transilvania

Forest Gin cu lavandă și zmeură realizat de Silviu Roșu, Castel TransilvaniaDacă n-ai ști că ești în inima Maramureșului, la Castel Transilvania ai putea spune că ai aterizat, direct, undeva, prin idilicele insule ale Oceanului Indian. Elementele de decor exotice – umbreluțele cu paie și acoperișul cu șindrilă al barului – îți dau această senzație de alt loc, din alt continent.

Cu peste 15 ani de experiență în industria ospitalității, Silviu crede în oferirea unei poveşti prin fiecare băutură pe care o creează, în conexiunea cu oaspeƫii şi în oportunitatea de a-și învaƫa mereu echipa.

Silviu Roșu - Castel Transilvania

Bucură-te de o vară superbă pictată în culorile şi parfumul lavandei și de băuturile cu suflet pe care Silviu le creează!#BaiaMare te invită la o cură de oxigen și relaxare, în timp ce descoperi lent 👣 un #OrașProaspăt și prietenos cu natura.🌿
Alexandra Catrinel Ghițescu


26 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page