top of page

Baia Mare verde! Baia Mare curată! Declarăm deschis sezonul de picnic în municipiul Baia Mare

❤️ Descoperă un oraș primitor, proaspăt și plin de viață! Chiar dacă vremea rămâne capricioasă în continuare, declarăm deschis sezonul de picnic în municipiul Baia Mare.


🌳 Parcul Regina Maria și Câmpul Tineretului sunt gata să vă ofere o zonă de picnic confortabilă, locul perfect pentru a vă relaxa. Zona este ideală pentru o plimbare, un picnic sau o ieșire în natură alături de cei dragi.Foto: Simion Tarnovan🌍 Pandemia ne-a făcut să ne schimbăm obiceiurile și să petrecem mai multe ore în natură.

Toți cei care care aleg să-și petreacă timpul în parc o fac într-un mediu plăcut și curat, deoarece Parcul Regina Maria este zilnic igienizat și curățat.


🌿 O plimbare prin parcul plin de copaci vă va da vigoare și energie, atât de necesară zilele acestea. Vă puteți planifica o plimbare prin natură pe jos, ori cu bicicleta.


👣 Fiecare traseu în care pornești are ceva aparte, care să-ți capteze privirea. Fie că îți dorești să redescoperi istoria îndepărtată, să te bucuri de un moment de reconectare în mijlocul naturii sau de o seară specială în oraș, Baia Mare și județul Maramureș au mereu ceva care să te atragă, indiferent de anotimp.


Baia Mare este un #orașcurat. Dacă iei orașul #lapas poți observa cu ușurință că acțiunea de spălare a străzilor și trotuarelor din toate cartierele se desfășoară în mod obișnuit.❤️


Un mediu curat înseamnă o viață sănătoasă! 🌳122 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page