top of page

Baia Mare, oraș al prieteniei. Ziua Internațională a Conștiinței

Ziua de 5 aprilie marchează Ziua Internațională a Conștiinței – International Day of Conscience (ONU) și urmăreşte promovarea unei culturi a păcii prin dragoste şi conştiinţă.


ONU a declarat această zi cu scopul de a crea condiţii de stabilitate şi bunăstare, de relaţii paşnice şi prietenoase bazate pe respectarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale pentru toată lumea, fără deosebire de rasă, sex, limbă sau religie.


Baia Mare este un oraș primitor, proaspăt și plin de viață. Este un oraș înfloritor, un oraș al relaxării și al sănătății, iar mândria și demnitatea de a fi băimărean fac parte din cultura orașului. Toate acestea fac din Baia Mare un #OrașArmonios, un #OrașAlPrieteniei în care trăiești cu drag și în care îți vei dori cu siguranță să revii!Foto: Simion Tarnovan

Adunarea Generală a ONU a invitat toate statele membre, organizaţiile sistemului Naţiunilor Unite şi alte organizaţii internaţionale şi regionale, sectorul privat şi societatea civilă, precum şi organizaţiile neguvernamentale şi persoanele fizice, să construiască Cultura Păcii cu Dragoste şi Conştiinţă în raport cu cultura sau obiceiuri adecvate ale comunităţilor locale, naţionale şi regionale, inclusiv prin educaţie de calitate şi activităţi de sensibilizare a publicului, favorizând astfel dezvoltarea durabilă, potrivit un.org.

27 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page