top of page

Baia Mare generează sănătate prin locurile cu vibrație pozitivă. Ziua Mondială a Sănătății

Anual, pe 7 aprilie marcăm Ziua Mondială a Sănătății, zi care aniversează fondarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în anul 1948. În fiecare an această zi își focusează atenția asupra unui subiect specific de sănătate care îi preocupă pe oamenii din întreaga lume. În anul 2021 tematica Zilei Mondiale a Sănătății este „Pentru o lume mai dreaptă și mai sănătoasă”.


Inegalitățile în materie de sănătate pot fi prevenite cu strategii care acordă o atenție sporită îmbunătățirii echității în sănătate, în special pentru grupurile cele mai vulnerabile și marginalizate.


Luna aprilie vine cu un adevărat cadou: căldură! Cred că nu sunt singura care se lasă vrăjită de razele soarelui. Și dacă rezonezi cu mine, atunci probabil că și tu abia aștepți noi plimbări și expediții în natură. Ce are Baia Mare special? Natura e chiar în oraș și ajungi rapid oricum te-ai deplasa, cu mașina sau pe jos. Un loc în care să lași deoparte toate responsabilitățile de la servici sau de la facultate și anxietatea generată de aceste vremuri pandemice.


Foto: Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia MareAșa că, dacă ai deja în plan să iei o pauză și să petreci o zi frumoasă de aprilie, poți alege #OrașulVerde, Baia Mare. Adică un oraș care generează sănătate prin locurile cu vibrație pozitivă.


Baia Mare este un loc ideal pentru toată familia, mai ales pentru că cei mici au la dispoziție un spațiu suficient de mare în aer liber, unde se pot juca în voie. Cu bucate gustoase și multă liniște, orașul nostru este locul potrivit pentru tihnă și experiențe de neuitat, pentru fiecare membru al familiei și pentru fiecare moment din an.31 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page