top of page

Astăzi, de la ora 17:30, la PrimaTv, Destinația Anului ajunge în Țara Maramureșului

Actualizată în: 8 aug. 2021

Astăzi, de la ora 17:30, la PrimaTv, Destinația Anului ajunge în Țara Maramureșului, o destinație foarte complexă, cel mai greu de montat, cu mult material de calitate, conform Alexandrei Buzoianu, producător emisiune.Piața Cetății - Baia Mare


O parte dintre locurile, cuprinse în montajul final,

în care au ajuns exploratorii Valize Vesele, Romanian Thrills și pe care le puteți vedea astăzi sunt:


📍Cascada Cailor, aflată la altitudinea de 1300 m în Munții Rodnei, cea mai înaltă cascadă din România. Căderea de apă are 90 de metri.

📍Cimitirul vesel de la Săpânța, unic în lume și casa memorială a celui care l-a creat, Stan Ioan Pătraș.📍Mănăstirea Peri – Săpânța, cea mai înaltă biserică de lemn din lume, cu o turlă de 78 de metri.
📍Mocănița de la Vișeu de Sus, ultima cale forestieră activă din Europa.📍Satul Breb, cu panoramele lui de excepție și casele tradiționale bine conservate.
📍Mănăstirea Moisei și biserica ei veche de lemn, de peste 400 de ani.

📍Ieudul în zi de sărbătoare - Sânzienele; vâltoarea de la Ieud.
📍Meșteri, artizani de costume populare, opinci sau măști tradiționale.📍Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei din Sighet, inclus de Consiliul Europei între ,,principalele locuri de păstrare a memoriei continentului, alături de Memorialul de la Auschwitz şi Memorialul Păcii din Normandia”.

📍Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare.📍 Piața Cetății, Baia Mare.

Exploratorii Valize Vesele


Eu alături de Valize Vesele la filmările pentru Destinația Anului în Baia Mare


Acestea, dar și alte locuri interesante, astăzi, la Destinația Anului, de la 17:30. Nu uitați să votați ȚARA MARAMUREȘULUI pe www.destinatiaanului.ro !
Alexandra Catrinel Ghițescu
60 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page