top of page

1 iunie în România: ÎPS Teodosie -arhiepiscopul iubirii milostive și al discernământului duhovnicescInima Înaltpreasfințitului Teodosie este atât de mare încât încap copii, tineri, bătrâni, bolnavi, deznădăjduiți și toți cei care nu au fost lăsați singuri în vremea pandemiei.Când spui ÎPS Teodosie spui curaj, nădejde, credință și tărie, acestea fiind valorile pe care le propovăduiește zilnic părintele episcop.


ÎPS Teodosie este ierarhul care cu mult discernământ duhovnicesc îndrumă către schimbarea sufletului în vederea dobândirii harului și bucuriei credinței.„DARURI MICI DIN SUFLET MARE” este numele campaniei prin care Departamentul Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului a dorit să aducă zâmbetul pe chipul copiilor din centrele de plasament și din mediile defavorizate.Darurile au fost oferite astăzi de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în două locuri.

Mai întâi, celor peste 80 de copii (cu vârste între 1 și 12 ani) de la parohia misionară „Sf. Ilie” din satul Culmea Sud.

Apoi, la Centrul de servicii comunitare „Orizont” și la Centrul de plasament „Micul Rotterdam” s-au oferit fructe, pizza, sucuri, dulciuri și jucării celor peste 130 de copii.


Alexandra GHIȚESCU

62 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page