top of page

ȚARA MARAMUREȘULUI intră în Marea Finală pentru Destinația Anului 2021 în România


Inițiativa “Destinația Anului 2021 în România”, un proiect care și-a propus să promoveze turismul intern prin popularizarea destinațiilor frumoase de la noi, a stârnit o competiție fără precedent între regiunile turistice românești.


Miza a fost de a-și asigura nominalizarea între cele 6 finaliste ale competiției, care vor beneficia de promovare gratuită pe Prima TV, una din cele mai importante televiziuni din România. Țara Maramureșului a reușit! Noi am reușit!
Astfel că de la Cheile Dunării care mărginesc Banatul de Munte și până în Iași, Vrancea sau Delta Dunării, susținători entuziaști ai unor destinații superbe s-au întrecut în mesaje de mobilizare în social media. De la personalități la oameni simpli, de la Est la Vest și de la Nord la Sud, comunitățile locale s-au mobilizat pentru a fi cât mai sus în top.


Românii au hotărât care sunt cele 6 locuri din România ce vor "lupta" în acest an pentru marele trofeu, titlul Destinaţia anului 2021 în România.


Peste 16 mii de nominalizatori au decis care sunt destinaţiile din ţară calificate in Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea.


Dar hai să vedem cum s-au promovat o parte dintre contracandidații noștri, vorba aceea, noi știm cum ne-am promovat. 😋


Spre exemplu, Banatul de Munte a fost promovat chiar de către Primăria Reșița: „Fabulosul ținut unde natura a fost atât de darnică cu pământenii poate să devină Destinația Anului 2021, în campania demarată de o televiziune și zece din cele mai importante bloguri de turism din România. Banatul Montan e locul care ar trebui descoperit și redescoperit de români datorită unui buchet extraordinar de destinații care sunt adevărate minuni ale naturii.” declara Ioan Popa, edilul municipiului.


Delta Dunării a avut susținerea cunoscutului antreprenor Dragoș Anastasiu: “Hai să alegem cea mai frumoasă destinație din România! Vă invit și pe voi să votați satul “Sfântu Gheorghe – Delta Dunării” și “Cund – Transilvania” până pe 4 iunie, ca să le poziționăm în topul celor mai frumoase destinații din 2021″, scria el pe pagina de Facebook. În aceeași parte a țării, brăilenii au fost mobilizați de Mihaela Camelia Roșu, cunoscut ghid turistic: “Dacă Brăila va fi între cele șase destinații alese la final, atunci va beneficia de o amplă campanie de promovare în media și la TV, se vor deplasa aici echipe de filmare, se va scrie mult despre oraș, creștem pe segmentul turistic. Eu cred în vocația Brăilei! Hai cu nominalizarea! Intră pe site-ul www.destinatiaanului.ro și votează Brăila!”, a scris aceasta pe contul ei de Facebook.


Va urma apoi cea de-a doua etapă, cea a votului. Publicul va vota Destinația anului 2021 în România împreună cu un juriu format din bloggeri și profesioniști în turism. În cadrul celui mai ambițios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste. Rând pe rând, toate cele 6 destinații candidate la titlu vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi, în platforma destinată votului, https://www.destinatiaanului.ro/, vor fi cumulate toate voturile și se va decide care destinație se va

bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România.

311 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page