top of page

Țara Maramureșului, brand inovativ de destinație turistică! Azi, la ora 17:30, Prima TV


🥂 Astăzi, de la ora 17:30, la PrimaTv, Destinația Anului ajunge în Țara Maramureșului.


Împreună am creat un #brand_inovativ_de_destinație_turistică, #ȚARAMARAMUREȘULUI! NOI, #COMUNITATEA_Maramureș_Cotidian! ❤️

Cei #7oooo de urmăritori ai paginii #MaramureșCotidian au reușit să ducă Țara Maramureșului în #MareaFinală pentru #DestinațiaAnului2021, iar o televiziune națională, #PrimaTV, a creat o emisiune de promovare.


Comunitatea a atras atenția aautorităților județene că își dorește dezvoltare economică prin turism, deoarece potențialul Maramureșului este fabulos!


Pagina Maramureș Cotidian vorbește prin postările sale despre o strategie de poziționare și comunicare a Maramureșului, implicit a orașului Baia Mare, și în principal despre implementare.


Marketingul de destinație turistică în România este aproape inexistent (există doar cateva cazuri pozitive rarisime). Așadar, am vrut să arăt prin această pagină că dacă la nivel național e liniște și pace, la nivel local, se pot întâmpla lucruri și pot apărea primele rezultate prin oameni dornici să promoveze județul și orașul unde s-au născut. Am reușit, azi Țara Maramureșului se prezintă la Prima TV în cadrul emisiunii Destinația Anului.


Cu siguranță, o vizită în Baia Mare și Maramureș rămâne o experiență unică. Poți să descoperi astfel acele locuri în care tradițiile sunt încă vii și să vezi oameni îmbrăcați în portul tradițional atunci când merg la biserică.


În Maramureș vii pentru istorie, etnografie, credință, ospitalitate și viață! Iar când vii în Maramureș, nu poți să ratezi vizitarea orașului Baia Mare!


Țara Maramureșului are șansa să primească atenția mediatică pe care o merită. Pentru asta este nevoie ca toți cei care iubim aceste locuri să ne unim forțele și să votăm pentru ca acest ținut de poveste să poată deveni #DestinațiaAnului.


💁‍♀️ Votați ȚARA MARAMUREȘULUI pe www.destinatiaanului.roAlexandra Catrinel Ghițescu82 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page