top of page

În ziua în care m-am iubit cu adevarat! Happy Valentine’s Day

“In ziua in care m-am iubit cu adevarat am inceput sa ma eliberez de tot ceea ce nu era benefic…. persoane, situatii, tot ceea ce imi consuma energia. La inceput ratiunea mea numea asta egoism. Astazi stiu ca aceasta se numeste IUBIRE DE SINE.” – Charlie Chaplin

Suntem obisnuiti sa ne indreptam atentia catre tot ceea ce se intampla in exteriorul nostru, fara sa stim cine suntem sau ce ne dorim cu adevarat. Ne traim viata in functie de oamenii din jur, de ceea ce isi doresc ei, fara sa ne gandim prea mult la noi. Este important sa intelegem ca cea mai importanta relatie este cea cu noi insine, sa ne iubim si sa ne pretuim asa cum suntem.


O cafea bună, o plimbare și un zâmbet - asta numesc eu FERICIRE

Esenta iubirii de sine este sa iti asculti intuitia, sa inveti sa asculti ce iti spune corpul despre nevoile pe care le ai, iar asta inseamna sa incepi sa te cunosti mai bine. Intelegandu-te mai bine, te poti accepta mai usor, iar acceptandu-te mai usor iti poti creste increderea in tine.


Nu poti sa schimbi nimic in bine in viata ta daca nu te poti iubi mai intai pe tine insuti.


Fa ceea ce te bucura. Bucura-te de viata ca si cand te afli in vacanta. Nu te poticni in tot felul de scuze și blocaje pentru a nu face ceea ce te relaxeaza si te face fericit. Depaseste barierele si actioneaza!

75 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page